Bemutatkozó videó Tekintsd meg

úszás bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

A Sportiskola célja, hogy növelje a világ szinten is népszerű és eredményes magyar úszósport népszerűségét a városban. Küldetésünk olyan barátságos közeg kialakítása, hogy szerencsés esetben az ide bekerülő gyerekek akár 15-20 évet is velünk töltsenek.

2018 óta azon dolgozunk, hogy egy akadémiai jelleget alakítsunk ki, ezzel biztosítunk egy állandó, stabil bázist, ami ciklikusan feltöltődő utánpótlást is jelent.

Jelenleg az önkormányzati óvodáknak 10 alkalmas turnusokban egész tanévben tartunk foglalkozásokat. A megszerezhető úszás tudáson túl segítjük a leendő iskolásokat, hogy a két partner iskolánkba bekerülhessenek. A Zrínyi Ilona Általános Iskola és a Neumann János Általános Iskolával az együttműködés sikeresebbé és szorosabbá tétele érdekében folyamatosan keressük a megújulás lehetőségét.

Bővebben

Hírek Ne hagyd ki

Úszás- tanfolyam 5-7 éveseknek

Kedves Szülők! A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. Úszó Szakosztályának szervezésében úszásoktatást indít 2023. október 02-től 10 héten át, heti egy alkalommal óvodánkként (beosztás szerint hétköznapokon 15:00 és...

Tovább olvasom
úszás kaposvár

Úszás – CXXV OB Kaposvár

Óriási sportiskolás sikerek született a szombaton befejeződött CXXV Úszó Országos Bajnokságon! Az Országos Bajnokságra elképesztő mezőny gyűlt össze, amely egyben kvalifikációs verseny is volt a 2024-es párizsi olimpiára. Kalmár...

Tovább olvasom

SZOLGÁLTATÁSAINK

Buszbérlés

Bérbeadás és személyszállítás

Részletek

Rendezvények

Események

Részletek

Arena Savaria

Terembérlés

Részletek

Kiscsarnok

Terembérlés

Részletek

Rendezvény helyszínek

Sportliget, Városliget, Atlétika

Részletek

Sportliget

Pályabérlés

Részletek

Városliget

Pályabérlés

Részletek

Szombathelypont.hu

Programok, Látnivalók

Részletek

Galéria Nézd meg képeinket

Tovább a galériára

Partnereink

Létesítmények Létesítmények