Sportliget

sportliget pálya

A város zöld szívében a Csónakázó tó mellett elhelyezkedő sport és rekreációs terület.

A Sportligetben 6 darab salakos teniszpálya, korszerű (streetball játékra is alkalmas) kosárlabda pálya, valamint 4 darab világítással felszerelt salakos kispálya várja a sportolni vágyókat.

A Sportliget felújítását követően a sportolási lehetőségek tárháza bővült, az Arany-patak mentén kialakított sétánnyal és kocogópályával, telepített tornaeszközökkel, egy fitnesz-­szabadtéri sportparkkal, valamint aszfaltozott felületű görkorcsolyapályával és mászófallal.

A pihenés és a feltöltődés nyugalmáról az újonnan kialakított pihenőkert, piknikövezet gondoskodik.

A projekt keretében három épületet is kialakítottak, a szolgáltatóépület 530,62 négyzetméteres, funkcióját tekintve alkalmas vendéglátásra, sporteszköz kölcsönzésére. Az épületben öltözőket, valamint a látogatók számára szociális helyiségeket is kialakítottak. Fedett esőbeálló – játszóhelyi épület – is épült, illetve egy pihenő és bemutató kert került kialakításra, ahol a későbbiekben szabadtéri és asztali társasjátékokat lehet kölcsönözni.

A Sportligetben található teniszpályák a Haladás VSE tenisz szakosztálya üzemelteti, így a pályák használatával kapcsolatban a +36304104640 telefonszámon érdeklődhet, pályafoglalás pedig ezen a linken érhető el: palyafoglalas.haladasvse.hu/Customer/User

Rendelkezésre álló pályák:

– 4 db salakos pálya, villanyvilágítással szerelt

– 1 db korszerű (streetball játékra is alkalmas) kosárlabda pálya

– fitnesz-szabadtéri sportpark, torna eszközökkel

– kocogópálya

Kapcsolat

Cím: 9700 Szombathely, Dolgozók útja 99.

Email cím: info@szombathelysport.hu

Nyitvatartás

Hétfő – Vasárnap:

07:00 – 22:00

Hírek Ne hagyd ki

Asztalitenisz

Ismét Magyar Bajnok lett a SZAK-Sportiskola serdülő fiú csapata! Alig fél évvel az őszi csapat bajnoki címünk után ismét a dobogó tetejére állhatott fel a SZAK-Sportiskola serdülő fiú együttese....

Tovább olvasom