Bemutatkozó videó Tekintsd meg

Röplabda bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Szakosztályunk 2006. szeptemberében kezdte meg működését 2007-től a Rajczy Imre Sportiskola, majd 2010-től jogutódlással a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nkft. keretei között. Kezdetben 8-10 gyermekkel indult a tagozat, jelenleg 160-180 fő klubtaggal büszkélkedhetünk. Óvodás kortól az ifjúsági korosztályig bezárólag foglalkozunk a röplabda oktatásával, edzőtáboroztatással, programok és versenyek szervezésével.

Az évek során jó kapcsolatrendszert építettünk ki a Magyar Röplabda Szövetséggel, valamint a városban működő gyermeknevelést folytató intézményekkel az óvodáktól a gimnáziumokig.

A látvány csapatsport támogatásának köszönhetően bővítettük edzői stábunkat, folyamatosan megújítjuk a csapatok felszerelését, tárgyi eszközállományunkat, és szinte minden versenyen képviseljük a Sportiskolát. Foglalkoztatunk erőnléti edzőt, masszőrt és gyógytornászt is. Jelenleg 18 kolléga segíti munkánkat.

Bővebben

Hírek Ne hagyd ki

Röplabda- hazai rendezésű forduló

Hazai környezetben, két magabiztos győzelemnek örülhettünk a hétvégén. Mindkét ellenfelünk igyekezett megnehezíteni a dolgunk, de az összeszedett és koncentrált játéknak köszönhetően mi örülhettünk a végén. Építjük tovább a játékunkat,...

Tovább olvasom

SZOLGÁLTATÁSAINK

Buszbérlés

Bérbeadás és személyszállítás

Részletek

Rendezvények

Események

Részletek

Arena Savaria

Terembérlés

Részletek

Kiscsarnok

Terembérlés

Részletek

Rendezvény helyszínek

Sportliget, Városliget, Atlétika

Részletek

Sportliget

Pályabérlés

Részletek

Városliget

Pályabérlés

Részletek

Szombathelypont.hu

Programok, Látnivalók

Részletek

Galéria Nézd meg képeinket

Tovább a galériára

Partnereink

Létesítmények Létesítmények