Bemutatkozó videó Tekintsd meg

Röplabda bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Szakosztályunk 2006. szeptemberében kezdte meg működését 2007-től a Rajczy Imre Sportiskola, majd 2010-től jogutódlással a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nkft. keretei között. Kezdetben 8-10 gyermekkel indult a tagozat, jelenleg 160-180 fő klubtaggal büszkélkedhetünk. Óvodás kortól az ifjúsági korosztályig bezárólag foglalkozunk a röplabda oktatásával, edzőtáboroztatással, programok és versenyek szervezésével.

Az évek során jó kapcsolatrendszert építettünk ki a Magyar Röplabda Szövetséggel, valamint a városban működő gyermeknevelést folytató intézményekkel az óvodáktól a gimnáziumokig.

A látvány csapatsport támogatásának köszönhetően bővítettük edzői stábunkat, folyamatosan megújítjuk a csapatok felszerelését, tárgyi eszközállományunkat, és szinte minden versenyen képviseljük a Sportiskolát. Foglalkoztatunk erőnléti edzőt, masszőrt és gyógytornászt is. Jelenleg 18 kolléga segíti munkánkat.

Bővebben

Hírek Ne hagyd ki

Röplabda

2024. június 08-án U17B-s III. osztályú csapatunk 1-4 helyezésért játszott döntőt Dunakeszin. Az első mérkőzésen izgalmas, szoros meccset játszottunk a fiatal, lelkes MTK fehér ellen. Sajnos a döntő szettben...

Tovább olvasom

Röplabda 🏐

A hétvégén Budapesti versenyen vettek részt az U11-esek. A Szombathelyi Sportiskola két csapattal vett részt a megmérettetésen. Csapatok tagjai: Babos Adél, Bánfalvi Zója, Bánhidai Láva, Bodovics Kata. Gerencsér Maja,...

Tovább olvasom

SZOLGÁLTATÁSAINK

Buszbérlés

Bérbeadás és személyszállítás

Részletek

Rendezvények

Események

Részletek

Arena Savaria

Terembérlés

Részletek

Kiscsarnok

Terembérlés

Részletek

Rendezvény helyszínek

Sportliget, Városliget, Atlétika

Részletek

Sportliget

Pályabérlés

Részletek

Városliget

Pályabérlés

Részletek

Szombathelypont.hu

Programok, Látnivalók

Részletek

Galéria Nézd meg képeinket

Tovább a galériára

Partnereink

Létesítmények Létesítmények