KOSÁRLABDA SZAKOSZTÁLY

Az alsóházi rájátszás Fehér csoportjában 2. helyet szerző csapatunk, a Zöld csoport 1. helyezett csapatával, a Debreceni Kosárlabda Akadémiával játszott a keresztjáték 1. fordulójában, hogy eldöntsék, melyik kinek marad meg az esélye bejutni az országos döntőbe.
Az első mérkőzést Szombathelyen rendezték, ahol a Debrecen magabiztos győzelmet szerzett.
Fegyelmezetlenség és koncentrációhiány jellemezte a csapatot az egész mérkőzésen. Ellenfelünknek sikerült ránk erőltetni akaratukat, az ő ritmusukban kosárlabdáztunk.

SZOMBATHELYI SI KA/A – DEAC KA U16/A 41 – 70 (5-16, 9-16, 12-22, 15-16)
Sándor Péter Barnabás 14/3, Varga Ádám 6, Horváth Roland 8, Vass Benedek 2, Varga Dániel -, Pesti Péter 9, Zengői Roland 2, Hansen Dávid -, Verasztó Vilmos -, Horváth Ákos -, Szendrő Bence -, Horváth Gergő-.

A második mérkőzést Debrecenben került megrendezésre.
Sikerült az otthoni fiaskó után más szellemben pályára lépni a visszavágón, pontosabban hajtották végre a fiúk a kiadott feladatokat, ezért jár nekik a gratuláció! Azonban meg kell tanulniuk jó értelemben véve agresszívabbnak lenni támadásban és védekezésben egyaránt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezésekre nem maradt már koncentráció, és sok közeli dobást is rontottunk. A Debrecennek sok sikert kívánunk a továbbiakban, a mi csapatunk pedig elkezdi a felkészülést az országos “B” döntőre!

DEAC KA U16/A – SZOMBATHELYI SI KA/A 76 – 49 (22-10, 15-12, 19-15, 20-12)

Mezőfi Marcell 4, Varga Ádám 9/3, Horváth Roland 9/3, Vass Benedek 3, Varga Dániel -, Pesti Péter 19/9, Zengői Roland -, Hansen Dávid -, Verasztó Vilmos -, Horváth Gergő -, Szendrő Bence 2, Horváth Dániel 3,

Edzők: Simon Bence, Simon Cintia