3 győzelemmel indítottunk az U19 II. osztályában ⯑⯑2019. október 06-án Budapesten került megrendezésre az Országos Ifjúsági Bajnokság (U19) II. osztályának első fordulója. A 2004-2005-ös korosztállyal indultunk ebben a bajnokságban a több gyakorlási lehetőség és tapasztalat szerzés céljából. Az első akadályt kimondottan sikeresen vették a lányok!

Szosi ‘B’- ZTE RK 2:1 (-25, 16, 21)

Kicsit álmosan kezdtük meg a játékot, nem voltunk elég határozottak, az első szett végére eszméltünk fel, de már későn. A második szettől kezdve magabiztosan szerváltunk és támadásaink is feljavultak, ami meghozta a sikert.

PTE-PEAC – Szosi ‘B’ 0:3 (-22, -15, -22)

Hoztuk a szokásos formánkat, a könnyebb ellenféllel nehezen boldogultunk, a nehezebb ellenféllel szemben viszont felszívtuk magunkat, és parádés megoldásokkal nyertünk 3:0-ra.

Szosi ‘B’ – MAFC-Karinthy 3:0 (9, 21, 21)

Az első szettben szó szerint szétbombáztuk nyitásainkkal ellenfelünket, ami sajnos magával hozza a figyelem lankadását. A második és a harmadik szettben emiatt leginkább már magunkkal küzdöttünk, és azért, hogy a maradék figyelem fent maradjon. Örülök, hogy kiderült ilyen helyzetekben kire lehet számítani a csapatban!
Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez, örülök, hogy ebben a bajnokságban is lesz keresnivalónk!

Névsor: Tóth Bíborka, Nagy Bianka, Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Mátyás Laura, Szeleczky Flóra, Döme Alexa, Németh Anna, Tiborc Rebeka, Simon Virág, Weinhofer Vivien és Simon Tekla.

Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes.