Gödöllő, 2017. október 01.

A Szombathelyi Sportiskola mini csapata idei első felkészülési tornáján járt. A helyszín eléréséhez reggel 5-kor indult a busz, de a lányokon nem látszottak a korán kelés jelei, és kifejezetten elszántan kezdtek neki minden mérkőzésnek. A 8 csapatos tornán 2 csapattal vettünk részt, a Szeged, Delta, Dunakeszi, MTK és a Gödöllő 2 csapata mellett. A torna kimondottan erős mezőnyt vonultatott fel, ezért a SzoSI 1 csoport 3., a SzoSI 2 csoport 4. lett. A keresztjátékban a SzoSI 1 a Szegeddel csapott össze, ahol 1:1 után a döntő szettben csak egy hajszállal (15:13) maradtak alul a lányok és így végül az 6-ik helyet szerezték meg. A SzoSI 2 csapata a Dunakeszivel került össze a helyosztón, ott pedig sima győzelemmel fejezték be a tornát és szerezték meg a 7-ik helyet. Ez a torna nagyon jól szolgálta az Országos Mini Bajnokságra való felkészülést, és a játékosok átélhették milyen egy komoly tornán versenyezni!

2017 09 30 SzoSI 2 csapatkép

SzoSI 1: Gráczer Virág, Majczán Blanka, Pesti Nadin, Holhos Anna, Gergácz Olga, Kocsis Dorka, Rákóczi Lilla, Rudolf Larissza, Németh Laura és Tóth Brenda.

Edző: Tóthné Szőke Csilla

SzoSI 2: Osbáth Flóra, Héjj Panna, Németh Anna, Mátyás Laura, Kőrösi Zorka, Palotai Liliána, Ragasits Lili, Kovács Szófia, Bóta Izabel és Kondics Liliána.

Edző: Sátoriné Tóth Zsuzsanna