(16,17,15)

vezette: Barabás Béla, Barabás Barnabás

HVSE/VSA: Horváth Dóra, Végh Júlia, Fazekas Szilvia, Tóth Zsuzsanna, Kiss Brigitta, Bokor Laura,

csere: Farkas Barbara(libero), Zoltán Anna(libero), Varga Nikolett, Dabronaki Emese, Varga Réka, Pászthory Júlia, Magyar Liza, Dancsecs Nikolett

Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

edző: Antoni Mircea Petre, Bodovics Árpád

A röplabda ünnepére készültek a csapatok a bajnokság utolsó mérkőzésén. A Haladás VSA/Vasi Sport Akadémia közös csapata a felnőtt és junior bajnoki címét, míg a vendég Balatonfüred az újoncként megszerzett bronzérem díjátadójára készült. A szép számú szurkolóhad is ünnepi hangulatot teremtett. Síppal, dobbal, kereplőkkel felszerelkezve, zöld fehérbe öltözve bíztatták kedvenceiket, adták meg a hangulatot a mérkőzésnek.

Ünnepi hangulatban kezdtek a csapatok. Szép támadásokkal, remek nyitásokkal örvendeztették szurkolóikat. A játszma közepétől a bajnok HVSE parádésan nyitó játékosai elhúztak ellenfelüktől és ezzel behozhatatlan előnyre tettek szert.

A második játszmában is a bajnok játéka dominált. Védekezésben összeszokott játékot mutattak. A lelkes vendégek egy-egy szép támadása is tapsra késztette a nézőket. Cseréknek is lehetőséget adott a Mucsi Péter, azonban ez sem változtatott a játék képén. Magabiztos támadójátékkal gyűjtötte be a második részsikert is a HVSE/VSA.

A csapat minden tagjának szereplés lehetőséget adott a hazai edző. A cserék ellenére is szép teljesítménnyel szórakoztatták az ünneplő szurkolókat a zöld-fehér lányok. Ebben a játszmában sem forgott veszélyben a hazai győzelem. Minden pályára lépő hozzátett a csapat játékához, így Tóth Zsuzsanna támadásával bő egy óra alatt zárta győzelemmel a mérkőzést a Haladás VSE/Vasi Sport Akadémia bajnok röplabdacsapata.

Igazi gála mérkőzés adta meg az ünnepség hangulatát. A mérkőzést követően Dr Takátsné Dr. Tenki Mária a város, míg Mezei Zoltán a Magyar Röplabda Szövetség képviseletében köszöntötte a harmadik helyezett Szent-Benedek csapatát, adta át a bronzérmeket. Ezt követően a Vasi Sport Akadémia/Haladás VSE bajnok junior csapatának tagjai nyakába kerültek az aranyérmek. Az ünnepség záró felvonásaként a felnőtt bajnoki címet szerző Haladás VSE/Vasi Sport Akadémiás lányok kapták meg jól megérdemelt érmeiket és a bajnoki kupát. A kiváló hangulatú mérkőzést követően a támogatók, szponzorok, vezetők és a csapat tagjai részvételével az ünnepség bankettel folytatódott.

A legmagasabb osztályba jutásért folytatódnak a küzdelmek, a Palota és a Haladás VSE között. Az első mérkőzésre Budapesten május 8.-án 14:30-kor, míg a visszavágóra

Haladás VSE – Palota,  Szombathelyen május 14. napján 17:00 órakor kerül sor.  

A bajnok juniorcsapat játékosai:

Bokor Laura, Dabronaki Emese, Dancsecs Nikolett, Demény Laura, Demény Liza, Farkas Barbara, Horváth Dóra, Pászthory Júlia, Tóth Bianka, Schrődl Enikő, Magyar Liza, Végh Júlia, Varga Réka, Zoltán Anna,

A bajnok felnőtt csapat játékosai:

Tóth Zsuzsanna, Fazekas Szilvia, Varga Nikolett, Kiss Brigitta, Simon Judit, Andrea Petre, Bokor Laura, Dabronaki Emese, Dancsecs Nikolett, Demény Laura, Demény Liza, Farkas Barbara, Horváth Dóra, Pászthory Júlia, Magyar Liza, Végh Júlia, Varga Réka, Zoltán Anna,

Dr. Mucsi Péter: Nagyszerű hangulatú mérkőzésen, igazi röplabdagála volt a csarnokunkban. Szurkolóink ma is bebizonyították, hogy a felnőtt és junior csapataink bajnoki címe mellett a szurkolók bajnoki címét ők érdemelnék. Köszönöm egész éves biztatásukat.  A mérkőzést gyakorlásnak szántuk az osztályozóra, valamint azt terveztem, hogy minden játékosunknak lehetőséget adok a szereplésre. Mindenki jól szállt be és hozzátett a csapat játékához. Ma az ünneplésé a főszerep, azonban hétfőtől újult erővel készülünk a Palota ellen mérkőzésre.