Bajnoki cím a röplabdásoknál!!

Published: május 13, 2022

Figyelem Bankszámlaszám változás!

Published: március 10, 2022

Idegenbeli siker a rájátszásban (Kosárlabda)

Published: február 24, 2022

FELHÍVÁS!!!

Published: november 09, 2021

Sportiskola szakosztályai

U 14 lány bajnoki


Kosrlabda logo

U 14 lány bajnoki

A második bajnoki mérkőzésünkre november 12-én, pénteken került sor, ahol a Széchenyi Kosárlabda Akadémia/A csapata fogadott minket. A mérkőzés első felében már kialakult egy erős hazai fölény. Se a támadásaink, se a védekezéseink nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna. A mérkőzés utolsó játék részeiben a hazai csapat egy nagyobb előnyre tett szert, így 69-37 re megnyerte a mérkőzést. Vannak lemaradásaink, melyen folyamatosan dolgozunk.

A bajnokság harmadik mérkőzésèt a Ricsilla csapatával vívtuk hazai pályán. A mérkőzést magabiztosan kezdtük, így a félidőre egy nagyobb előnyre tettünk szert. A második játékrészben a kemény védekezésünknek köszönhetően tovább tudtuk növelni az előnyünket és 81-48 ra megnyertük a mérkőzést. Külön örülök, hogy a csapatból mindenki pályára tudott lépni, és hozza tudott tenni az összecsapáshoz. Hibáink természetesen voltak, melyeket az edzéseken próbáljuk javítani és készülünk a következő fordulóra.

 

Csapat tagjai: Ádám Boglárka,Csontos Boglárka, Fessler Frida, Jánosa Réka, , Kotnyek Emma, Schneider Blanka, Serman Eszter, Simon Zsófia, Szakály Boglárka, Szélesy Boglárka, Takó Dóra,

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

Kapcsolat

  •        Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonpr. Kft.
  •        +36 20 959 7483 (8:00 - 16:00)
  •        sportkozpont@szombathelysport.hu
  •        9700 Szombathely, Sugár út 18.

Közérdekű adatok

Bejelentkezés

Látvány-csapatsport támogatással kapcsolatos határozatok